Surfers moeten seksende mannen in toom houden

2.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Puur Naturisme
Puur Naturisme
De gemeente Hoogezand-Sappemeer zet wel een heel bijzonder wapen in om cruisende mannen op het naaktstrand van Meerwijck te weren: surfers. Door de aanleg van een surfstrand zou de overlast tegengegaan moeten worden, zo meldt RTV Noord.

In 1988 is de oostzijde van het strand in Meerwijck aan het Zuidlaardermeer aangewezen als plek voor naaktrecreatie. In de praktijk blijkt dat het strand en de omgeving vooral gebruikt worden als ontmoetingsplaats van homoseksuele mannen. Overlast voor zowel de naaktrecreanten als voor bezoekers van de vlakbij gelegen camping en horeca. De surfers komen in het gebied naast het naaktstrand. Om een 'open terrein' te creëren worden de bosjes die strand en naaktstrand scheiden, fors gekortwiekt. De zichtbaarheid van de naaktrecreanten is geen probleem want "de rust- en ruimtementaliteit van naaktrecreatie sluit goed aan bij de ontspannen sfeer van de surfers," zo schrijft de gemeente. "We verwachten dat beide groepen elkaar hierin wel zullen vinden. Wanneer het strand intensiever wordt gebruikt, wordt het ook veiliger en dus aantrekkelijker." Op naaktstrandje.nl staat dat in het verleden  het naaktstrand ook al vaak door de surfers werd gebruikt vanwege de beschutte ligging die het optuigen van de surfplank vergemakkelijkt.    

 

Reacties  
#1 Koen 12-11-2015 18:09
Ik heb echt helemaal niets tegen homo's. Mijn broer is het ook, maar ik vind het in en in triest dat ze overal de naaktrecreatie verpesten door dat geseks en gecruis rond de naaktstranden. Doe dat lekker bij elkaar thuis of via internet. Anders wordt de naaktrecreatie steeds weer in een kwaad daglicht gesteld en doet het de acceptatie van homo's ook geen goed.
Citeer
#2 Hank 13-11-2015 09:26
Ja. Ben het eens met Koen. Naturisme heeft geen enkel raakvlak met homomannen of seksende stellen. Bloot is toch al een 'probleem' tegenwoordig en met die mannen op zo'n naaktstrand krijgen de mensen die het allemaal maar niks vinden nog eens extra ammunitie om te verkondigen dat naaktstranden maar afgeschaft moeten worden. Die mannen verpesten het voor mensen die het gewoon fijn vinden om lekker in hun blootje te recreëren. Ga lekker ergens anders 'spelen' en verpest het niet.
Citeer
#3 johnnyvang 13-11-2015 09:58
Eens met beide.
Ik snap ook nog steeds niet dat de gemeente of de politie hier niet juist tegen optreed.
Het is nog steeds bij de wet verboden wat die mannen doen.
Jammer dat steeds als er zoiets gebeurd, dat dan gelijk de link met naturisme gemaakt word.
Terwijl naturisten, maar ook nudisten een zelfde hekel aan deze mannen hebben.
Althans aan hun gedrag.
Wat je kunt nergens meer komen, of ze komen wel met een rare blik ergens achter de struiken vandaan.
Als of wij naturisten/nudi sten/naaktrecre anten daar op zitten te wachten pff
En surfers inzetten schiet ook niet op.
Die jongens en meiden staan op hun plank in het water.
Terwijl de cruisende ergens verstopt in een bosje zit.
Meer controle van boa's en politie helpt en iets anders volgens mij niet
Citeer
Reactie toevoegen
Het vermelden van telefoonnummers en websites is niet toegestaan. Deze worden verwijderd.

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde