Frivool sleetje rijden in Tiroler Alpen

1.0833333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Puur Naturisme: naaktrodelen Kirchberg
Puur Naturisme: naaktrodelen Kirchberg
Het festijn heet nacktrodeln, maar met echt bloot heeft het evenement in Kirchberg in Tirol eigenlijk weinig te maken. Natuurlijk, een enkeling daalt topless af, maar de meeste deelnemers roetsjen in zwembroek, bikini of andere kleine kledingstukken op een sleetje de besneeuwde berg in Oostenrijk af. Vrijdag 26 februari is de tweede editie van het 'naaktrodelen' in de Tiroler Alpen, onder de rook van het bekende wintersportoord Kitzbühel.

Het internationale evenement wordt gehouden op de baan van de lokale rodelvereniging. Deelnemers kunnen zich vanaf 15 uur prepareren, twee uur later is de eerste start. Direct na afloop is de prijsuitreiking, en dat is prettig want de temperatuur ligt dan waarschijnlijk al behoorlijk onder het vriespunt. Voor 10 euro per persoon kun je meedoen; inschrijven bij de rodelvereniging via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over naturisme

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

‘Naturisme is geen seksuele uitspatting’

Naturisten zijn gewone mensen die zich vrij willen voelen met respect voor elkaar, de natuur en de leefomgeving en die het lichaam de natuurlijkste zaak van de wereld vinden en niet iets om je voor te schamen, schrijft Johan van Knegsel, oud-bestuurslid van naturistenvereniging Solonat, in de brief van de dag in de Volkskrant.

Lees meer

Language

nlenfrde