Voor de eerste keer bloot... hoe?

1.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

PuurnaturismeRegelmatig krijgen we vragen over naturisme en naturistische bestemmingen. Nu het 'blootseizoen' er weer aankomt zijn er mensen die best kennis willen maken met het naturisme, maar die niet zo goed weten hoe ze dat aan moeten of kunnen pakken. We kregen bijvoorbeeld de vraag van Tim: "Is het verstandig om naturisme te ontdekken op een naturistencamping, of kunnen wij, mijn vriendin en ik, beter eerst naar een naaktstrand gaan?"

Tim gaf aan nog nooit eerder naar een sauna of naaktstrand te zijn geweest, maar zoveel al gelezen heeft over hoe fijn het is om naakt te recreëren en het daarom ook eens te willen proberen.  Ons antwoord: "Ga inderdaad eens naar een sauna en ontdek daar hoe het voelt om bloot te zijn. Wanneer je eenmaal hebt ervaren hoe dat is, kun je vrij gemakkelijk een volgende stap zetten."

Heb jij tips voor Tim en zijn vriendin om die eerste stap naar het naturisme te zetten?

Reacties  

 
#1 johnnyvang 31-01-2016 23:32
Een naaktstrand is wel de beste optie.
Dan kun je als je je niet goed voelt ten alle tijden weg, bij een camping ben je verplicht het aantal dagen te blijven of je bent een deel van je kosten kwijt.
Naaktstrand is gratis en voor de 1e keer zeker te doen.
Ga ook eens kijken op de open dag van de diverse terreinen en campings of kijk op het naturisten-nudi sten info forum
Citeer
 
 
#2 Dir 14-03-2016 21:14
Wat bij ons de doorslag heeft gegeven, is de sauna.
De eerste keer bloot ervaring is geweest in de sauna nadat we een bon hadden gewonnen. Voor die tijd wilde mijn vrouw er niet aan denken om bloot ergens te zijn.Wij hebben het zo goed ervaren dat we nu dit jaar voor het eerst naar een naturisten camping gaan.Het voordeel van naar een sauna te gaan is dat je niet aan het weer vast zit zodat je veel vaker zo kan genieten.Wij zeggen snel naar de sauna om er aan gewent te raken, en dan is de volgende stap echt niet zo groot meer.
Citeer
 
Reactie toevoegen
Het vermelden van telefoonnummers en websites is niet toegestaan. Deze worden verwijderd.