The Bunyadi wordt permanent naaktrestaurant

0.73684210526316 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

EtenIn het voorjaar 2016 opende in Londen het naaktrestaurant The Bunyadi. Dit werd een groot succes. In de tijd dat het open was kwamen meer dan 45.000 bezoekers hun maaltijd in hun blootje eten. Er was zelfs een wachtlijst voor het pop-uprestaurant. Niet verwonderlijk dus dat de eigenaar op zoek is naar een nieuwe locatie voor een permanent naaktrestaurant.

{no multithumb} Seb Lyall, de man achter naakt dineren restaurant The Bunyadi vertelde dat hij van plan is om binnen zes maandeneen permanente locatie te vinden waar hetzelfde principe geldt als in het pop-up restaurant: bloot dineren, sfeervolle met kaarsen verlichte tafels die afgescheiden worden door een bamboescherm én een verbod op het gebruik van mobiele telefoons. Dat er gezond, biologisch en vooral ook smakelijk voedsel geserveerd wordt hoeft volgens hem geen betoog.

Wanneer een permanente locatie is gevonden wordt dit zo snel mogelijk wereldkundig gemaakt.Het succes is volgens Lyall verklaarbaar: "Het gaat niet alleen om het uittrekken van je kleren, maar het is ookeen sociaal experiment. In plaats van je op te doffen voor een maaltijd ga je nu aan tafel zoals je bent:in je blootje."

Goedkope vliegtickets

Reactie toevoegen
Het vermelden van telefoonnummers en websites is niet toegestaan. Deze worden verwijderd.