In je blootje in de zon

3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Bloot
Bloot
Wist je dat het volkomen legaal is om in New York topless over straat te gaan? En dat je in Spanje de vrijheid hebt om al dan niet gekleed door de stad te slenteren? Nu zal het aantal mensen dat bloot door Barcelona loopt  minimaal zijn, en topless op het Empire State Building is ook geen dagelijks stadsbeeld. Maar voor wie topless of helemaal bloot wil zonnen zijn er genoeg mooie, bekende en minder bekende plekjes.

 

Heb jij tips en suggesties?

Waar kun je, in binnen of buitenland, lekker in je blootje recreeëren? Is jouw favoriete plek misschien wel je eigen achtertuin?

Reacties  
#1 Peter 21-04-2014 10:53
Heerlijk op ons eigen terras, groot genoeg en altijd volop zon, en als te heet wordt het zonnescherm naar beneden.
Citeer
#2 Peter 21-04-2014 10:56
Peter zei:
Peter zei:
Heerlijk op ons eigen terras, groot genoeg en altijd volop zon, en als te heet wordt het zonnescherm naar beneden.

En als we er zijn camping El Zorro Spanje, van de camping eindeloos in je blootje wandelen.
Citeer
#3 Sven 22-04-2014 19:20
Bij gebrek aan locaties om toegelaten naakt te zijn in België moet men creatief zijn. Ik heb geen zin om telkens meer dan uur te rijden naar Nederland, alleen maar omdat ze hier te preuts zijn.
Op mijn eigen balkon zon ik wel eens ofwel zoek ik een rustig steigertje langs een kanaal. Dan kan ik ook ineens lekker naakt zwemmen.
Laat ons sommige Duitse steden eens als voorbeeld nemen waar je in sommige parken legaal naakt mag zijn.
Citeer
#4 Rob 09-05-2014 17:16
Gewoon in onze besloten achtertuin( als nu maar de ZON begint te schijnen)en ons vakantiehuisje in het midden van het land met rondom glashelder zwemwater om lekker naakt te zwemmen en te zonnen!!!
Citeer
Reactie toevoegen
Het vermelden van telefoonnummers en websites is niet toegestaan. Deze worden verwijderd.

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde