'Nepnaturisten' in Utopia

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Naakte deelnemers in Utopia
Naakte deelnemers in Utopia
Alles voor de kijkcijfers, lijken de producenten van Utopia te denken. Dus werd 'bloot' uit de kast gehaald en hadden de bewoners onlangs een paar naturisten op bezoek. Volgens informatie zou het gaan om willekeurige naturisten, maar Spits meldt het vermoeden van 'gecaste' naturisten, die in werkelijkheid dan ook geen onbekende naakten zijn, en waarschijnlijk niet eens naturist.

Van eentje weten ze het zeker bij Spits: "Dankzij de actieve forumleden van FOK! weten we dat een van de meisjes Ivy is, een pornoactrice die voor Kim Holland werkt. Ivy werd al eerder ingehuurd als 'onbekende naakte' door Powned."
Kim Holland zegt op haar website: 'Ivy is en blijft een meisje dat alles doet omdat ze het lekker vindt, en ze is zeker geen doorgewinterd meisje dat het alleen maar doet voor het geld'.

Reacties  

 
#1 Peter 07-07-2014 12:50
Een mail ontvangen van een medewerkster van Utopia, mijn gegevens had ze van Facebook.
Of ik mee wilde werken als naturist, geïnformeerd wat de bedoeling en verwacht wordt niets meer gehoord. Ben er niet rauwig om, was er niet aan begonnen.
Citeer
 
Reactie toevoegen
Het vermelden van telefoonnummers en websites is niet toegestaan. Deze worden verwijderd.

Over naturisme

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

‘Naturisme is geen seksuele uitspatting’

Naturisten zijn gewone mensen die zich vrij willen voelen met respect voor elkaar, de natuur en de leefomgeving en die het lichaam de natuurlijkste zaak van de wereld vinden en niet iets om je voor te schamen, schrijft Johan van Knegsel, oud-bestuurslid van naturistenvereniging Solonat, in de brief van de dag in de Volkskrant.

Lees meer

Language

nlenfrde