Nieuwe datingshow zoekt blote singles

0.9047619047619 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Daten @IDTVHoe bloot durf jij je te geven tijdens een date? Een nieuwe, niets verhullende Nederlandse datingshow zoekt singles met lef. Deze date begint namelijk waar het normaal gesproken eindigt: naakt! Bij deze eerste ontmoeting dus geen vooroordelen op basis van kleding, push-up bh’s of sieraden. De eerste indruk is puur natuur. 

Ben jij een single man of vrouw tussen de 20 en 35 jaar, die deze uitdaging aandurft en in is voor een uniek datingexperiment? Geef je dan, voor 1 oktober aanstaande, op door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zet daarin dat je de oproep op Puur Naturisme of de Facebookpagina van Puur Naturisme hebt gelezen, je motivatie, een recente foto, leeftijd, telefoonnummer en woonplaats.  Heb je nog vragen over deze oproep neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Spannend? Natuurlijk, maar ook een kans!

Reacties

 
#1 Wilfried 29-09-2016 17:14
Ik heb interesse in puur naturisme.
 
 
#2 Jan van Dijk 30-09-2016 12:04
Belangstelling sowieso, maar ik voldoe niet aan jullie leeftijdscriter ia, dus helaas. Wanneer en waar wordt het uitgezonden.
Welkom in Drachten
 

Op dit artikel kun je niet (meer) reageren.