Eerst skiën in de Pyreneeën, en dan bloot relaxen

0.88095238095238 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Naturisme in de Pyreneeën@InternatuurSkiën en naturisme. Een koude combinatie? Neen hoor, niet als je kiest voor de bijzondere wintersportreis van Internatuur naar hotel Termes La Collada in Masella, in het noorden van Spanje. Daar kun je na een dag intensief skiën heerlijk bloot ontspannen in het moderne spa en wellnesscentrum met onder meer jacuzzi’s, sauna, stoombad, verwarmd binnen- en buitenzwembad, bar en loungeruimte.

 

De naturistische all-inclusive week in de oostelijke Pyreneeën is van 25 februari tot 4 maart 2017. In de prijs zijn onder meer inbegrepen 7 overnachtingen op basis van volpension (exclusief drank), 7 dagen skipas voor het skigebied Alp 2500, 7 dagen huur van ski’s, snowboard of langlauflatten (inclusief schoenen, stokken en helm), ongevallenverzekering, pendelbus tussen hotel en piste en gebruik van de wellnessfaciliteiten. Dit aanbod is gebaseerd op eigen vervoer. Voor gasten die niet met de auto maar met het vliegtuig via Barcelona of Girona komen, is wel een gratis transfer beschikbaar tussen luchthaven en hotel.

Alp 2500 bestaat uit de skigebieden Masella en La Molina. Er is 143 kilometer aan piste beschikbaar: 25 kilometer groen, 53 kilometer blauw, 47 kilometer rood en 18 kilometer zwart. Het gebied is in februari sneeuwzeker. Er rijdt continu een pendelbus tussen het hotel en de piste; een rit van circa 10 minuten. In het skigebied van Masella kun je ook ’s nachts skiën, daarvoor worden 13 pistes verlicht. Dit skiën is overigens alleen mogelijk op donderdag, vrijdag en zaterdag.