Subtropisch naakt… in zwembad van Haaksbergen

0.85 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Naakt zwemmen in Haaksbergen@Puur NaturismeLiefhebbers van naaktzwemmen met een Caribisch tintje kunnen de Nederlandse winter in eigen land twee keer ontvluchten. Het subtropisch zwemparadijs De Wilder in Haaksbergen (Overijssel) is 7 januari en 18 maart beschikbaar voor bloot zwemplezier. De accommodatie is op beide zaterdagen van 19 tot 21 uur open voor alle belangstellenden vanaf 2 jaar.

De Wilder heeft naast een 25-meterbad een golfslagbad, een glijbaan van 80 meter en diverse wellnessvoorzieningen, zoals zonnebanken, bubbelbaden, sauna, whirlpools en kruidenbaden. Wie even aan de subtropische atmosfeer wil ontsnappen, kan bijkomen in het buitenbad. Parkeren rond De Wilder is gratis. Kaarten kunnen aan de kassa van het complex aan de Scholtenhagenweg 32 worden gekocht. De entree bedraagt 9 euro voor volwassenen, bezoekers tot 12 jaar mogen voor 6 euro naar binnen. Gebruik van smartphones en camera’s is op deze speciale avonden niet toegestaan.

Op zaterdag 15 oktober kon overigens voor het eerst naakt worden gezwommen in De Wilder. Op die eerste zaterdagavond kwamen 60 tot 70 belangstellenden af. De organisatie hoopt dat dit aantal de volgende keren wordt overschreden.

Benieuwd naar andere lekkere plekken om bloot te zwemmen?

Reactie toevoegen

Het vermelden van telefoonnummers en websites is niet toegestaan. Deze worden verwijderd.

Beveiligingscode
Vernieuwen