Naturistenpaviljoen Frankrijk op Vakantiebeurs

0.83333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

b_250_166_16777215_00_images_stories_naturisme_frankrijknaturisme_lajenny_lajennystrand.jpgVoor het eerst dit jaar is Frankrijk met een naturistenpaviljoen vertegenwoordigd op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Tegenwoordig biedt het naturisme meer dan alleen het vrije gevoel van de natuur. In de afgelopen jaren hebben zich niet alleen spa-, thalasso- en golf-activiteiten ontwikkeld, maar ook diverse creatieve workshops. Een groot aantal Franse naturistencampings en vakantieparken laat je graag kennismaken met deze vorm van vakantie vieren.

 

Provence-Alpes-Côte d'Azur

De Provençaalse sfeer proeven? Dat kan dit jaar bij de verschillende Provençaalse vertegenwoordigers op het Frankrijkpaviljoen. Bezoek de vele campings uit deze mooie omgeving of waan je even in Franse sferen met de producten van Esprit Provençal.

Maar er is meer...

Een uitstapje in de natuur in de Vogezen of lekker uitwaaien aan de kust in La Baule? Ook voor stadsliefhebbers biedt Frankrijk de bezoeker genoeg; de bruisende en kunstzinnige stad Nantes is zeker een bezoekje waard.
De regio Occitanië in het zuiden van Frankrijk met onder meer de stad Toulouse en de indrukwekkende Pyreneeën biedt voor ieder wat wils; van cultuur, natuur tot heerlijke gastronomie! Alvast proeven van Franse wijn kan tijdens de wijnproeverij op het Frankrijkpaviljoen.

Meer over naturisme

Lees meer over naturisme en naturistische vakanties in Frankrijk!
De vakantiebeurs wordt gehouden van 11 tot en met 15 januari! Koop je entreekaarten met korting op Puur op reis!