Engelse raakt baan kwijt door naturisme

0.90909090909091 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

b_250_141_16777215_00_images_stories_naturisme_christine.jpgDat niet iedereen zomaar kan zeggen naturist te zijn blijkt uit de documentaire The Great British Skinny Dip, die onlangs is uitgezonden op de Britse tv. Daarin vertellen verschillende mensen over naturisme en waarom zij naturist zijn. Vaak is er begrip, maar de 60-jarige Christine Wright verloor haar baan als schoolhoofd doordat iemand erachter kwam dat ze naturist was.

Christine vertelt dat ze niet zonder reden nooit eerder vertelde dat ze graag bloot recreëert. Tegen Daily Mail zegt ze: “Ik heb altijd mijn privéleven privé gehouden, omdat de meeste leraren dat doen. Mensen vinden het raar en sommige mensen denken zelfs dat als je naturist bent, je ook een pedofiel bent."

Toen haar ‘geheim’ uitkwam omdat iemand het tegen haar werkgever vertelde was het hek van de dam en werd ze ontslagen. Maar de Britse naturiste liet zich niet uit het veld slaan en is nu actief bezig om het naturisme uit het verdomhoekje te halen en de vooroordelen weg te nemen. Daarnaast organiseert ze activiteiten als naaktzwemmen.

In de documentaire komen ook British Naturism's marketing directeur Andrew Welch en zijn vriendin Sheryn aan het woord. Sheryn kwam door Welch in contact met het naturisme en geeft aan zich te realiseren dat je geen kleding nodig hebt om je achter te kunnen verschuilen maar dat bloot juist bevrijdend werkt.

Reactie toevoegen
Het vermelden van telefoonnummers en websites is niet toegestaan. Deze worden verwijderd.