Koert-Jan de Bruijn naakt op de cover van Bloot!

1.2884615384615 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Koert-Jan de Bruijn©PuurNaturisme

Veel media-aandacht vandaag in Amersfoort voor de lancering van het magazine Bloot! met op de cover een blote Koert-Jan de Bruijn. Het blad lig vanaf 6 oktober in 2800 winkels en is gemaakt door BlootGewoon!, het merk van NFN voor de ruim 2 miljoen mensen in Nederland die graag in hun blootje ontspannen.

Het publiekstijdschrift is gemaakt om bij te dragen aan een positievere beeldvorming van naaktrecreatie, en daarmee aan maatschappelijke acceptatie en normalisering. “Laten we bloot vooral niet groter maken dan het is”, zegt directeur Christine Kouman.

Ook voor Koert-Jan de Bruijn en zijn gezin is naaktrecreatie de gewoonste zaak van de wereld en de RTL-presentator en ex-GTST-er wilde dan ook graag meewerken. Hij ging voor Bloot! naakt op de foto op zijn vakantiestekje in de Provence.

“Alle praktische zaken zijn uit te leggen”, zo zegt hij. “Wij houden van de ruimte die er vaak op naturistencampings is. Er is meer respect voor elkaar en de sfeer is anders, veel relaxter en met heel veel respect voor de ander. En in dat perspectief: in je blootje ben je veel minder geneigd om ruzie te maken met een ander. Je laat elkaar veel meer met rust.” Hij benadrukt wat naturisten en naaktrecreanten al lang weten: “Je ziet natuurlijk dat de ander bloot is, maar het is van veel minder belang. Je bent allemaal bloot. En echt, het is een bevrijding om al je kleren uit te trekken.”

Hoe dat voelt is overigens niet uit te leggen, dat is iets om gewoon een keer te doen en te ervaren.

Verder in het magazine: blootlocaties in binnen-en buitenland en reisreportages in Griekenland en Corsica, waar ook Puur Naturisme een paar heerlijke dagen had op zowel Riva Bella als Bagheera. BlootGewoon!, merk van NFN, is belangenbehartiger, informatieverstrekker en spreekbuis voor naaktrecreanten. Moederorganisatie NFN heeft zo’n 58.000 leden en zet zich al ruim 55 jaar in voor alle mensen die graag bloot ontspannen.

Lees andere ervaringen in Frankrijk van Puur Naturisme zoals Bélézy, La Jenny, Montalivet, Euronat, Domaine du Petit Arlane, Les Lauzons en Arnaoutchot.

Reactie toevoegen
Het vermelden van telefoonnummers en websites is niet toegestaan. Deze worden verwijderd.