Vier zussen starten naturistenresort in Thailand

Relaxen in Phuan Naturist Village ©prphuannaturistvillage
1.5606060606061 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Thailand heeft er een nieuw naturistenresort bij, dankzij vier Thaise zussen. Phuan Naturist Village ligt tussen Sattahip en Pattaya, op slechts twee uur rijden van de hoofdstad Bangkok. De Grand Opening staat gepland voor het weekeinde van 24 en 25 november.

De ontstaansgeschiedenis van Phuan – dat in de nationale taal ‘vriend’ betekent – is opmerkelijk. Een van de zussen had zich aangesloten bij de organisatie Thailand Naturist en raakte door het bezoeken van resorts in het buitenland en naturistische evenementen in eigen land in de ban van het naturisme. Uiteindelijk besloten ook haar drie zussen zich te verdiepen in de levenswijze. Een en ander leidde tot de wens een eigen resort in Thailand op te zetten.

Villa's op Phuan Naturist Village Gast op Phuan Naturist Village Het grote zwembad van Phuan Naturist Village

Phuan Naturist Village is volgens de zussen ‘een geweldige plek voor naturisten uit alle windstreken om in Thailand 24/7 te komen genieten van naaktheid, in combinatie met de legendarische Thaise gastvrijheid’. Het resort telt vijf eenvoudige bungalows en vier villa’s met 2 slaapkamers. Verder is er een groot zwembad (van zo’n 17 bij 7 meter) met een waterval, een speelkamer, karaoke, fitnessapparatuur en sauna, alles omgeven door palmbomen.

De accommodatie – de zesde binnen de Naturist Association Thailand, Ltd. – ligt volgens de initiatiefnemers perfect om de toeristische hotspots rond Pattaya te ontdekken. De zussen richten zich op families, maar ook alleenreizenden uit binnen- en buitenland zijn van harte welkom. ,,Singles worden in Thailand gezien als broers, zussen of neven.” Phuan Naturist Village houdt zich overigens verre van seksuele activiteiten, is hun laatste boodschap.

Reacties  

 
#1 Bruce E Kendall 20-12-2017 23:10
I was at their Grand Opening and what fun it was. There were 42 naturist people eating, dancing and singing. Having a naturist venue managed by 4 women is unique for sure It makes it much easier for women new to naturism to feel comfortable.
Citeer
 
Reactie toevoegen
Het vermelden van telefoonnummers en websites is niet toegestaan. Deze worden verwijderd.

Over naturisme

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

‘Naturisme is geen seksuele uitspatting’

Naturisten zijn gewone mensen die zich vrij willen voelen met respect voor elkaar, de natuur en de leefomgeving en die het lichaam de natuurlijkste zaak van de wereld vinden en niet iets om je voor te schamen, schrijft Johan van Knegsel, oud-bestuurslid van naturistenvereniging Solonat, in de brief van de dag in de Volkskrant.

Lees meer

Language

nlenfrde