Vier zussen starten naturistenresort in Thailand

1.45 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Relaxen in Phuan Naturist Village ©prphuannaturistvillage

Thailand heeft er een nieuw naturistenresort bij, dankzij vier Thaise zussen. Phuan Naturist Village ligt tussen Sattahip en Pattaya, op slechts twee uur rijden van de hoofdstad Bangkok. De Grand Opening staat gepland voor het weekeinde van 24 en 25 november.

De ontstaansgeschiedenis van Phuan – dat in de nationale taal ‘vriend’ betekent – is opmerkelijk. Een van de zussen had zich aangesloten bij de organisatie Thailand Naturist en raakte door het bezoeken van resorts in het buitenland en naturistische evenementen in eigen land in de ban van het naturisme. Uiteindelijk besloten ook haar drie zussen zich te verdiepen in de levenswijze. Een en ander leidde tot de wens een eigen resort in Thailand op te zetten.

Villa's op Phuan Naturist Village Gast op Phuan Naturist Village Het grote zwembad van Phuan Naturist Village

Phuan Naturist Village is volgens de zussen ‘een geweldige plek voor naturisten uit alle windstreken om in Thailand 24/7 te komen genieten van naaktheid, in combinatie met de legendarische Thaise gastvrijheid’. Het resort telt vijf eenvoudige bungalows en vier villa’s met 2 slaapkamers. Verder is er een groot zwembad (van zo’n 17 bij 7 meter) met een waterval, een speelkamer, karaoke, fitnessapparatuur en sauna, alles omgeven door palmbomen.

De accommodatie – de 6de binnen de Naturist Association Thailand, Ltd. – ligt volgens de initiatiefnemers perfect om de toeristische hotspots rond Pattaya te ontdekken. De zussen richten zich op families, maar ook alleenreizenden zijn welkom. ,,Singles worden in Thailand gezien als broers, zussen of neven.” Phuan Naturist Village houdt zich overigens verre van seksuele activiteiten, is hun laatste boodschap.

Goedkope vliegtickets

Reacties  

 
#1 Bruce E Kendall 20-12-2017 23:10
I was at their Grand Opening and what fun it was. There were 42 naturist people eating, dancing and singing. Having a naturist venue managed by 4 women is unique for sure It makes it much easier for women new to naturism to feel comfortable.
Citeer
 
Reactie toevoegen
Het vermelden van telefoonnummers en websites is niet toegestaan. Deze worden verwijderd.