Bloot in tijden van corona

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Vrouw met mondkapje op Vritomartis ©pr-vritomartis
Vrouw met mondkapje op Vritomartis ©pr-vritomartis

'Naturisme in de tijd van Covid’. Met dit thema in het achterhoofd hebben fotografen dit jaar op en rond naturistenresort Vritomartis op Kreta gekeken naar blote partners, vrienden en andere bekenden. Uit de vele inzendingen van 2020 werd de jury vooral getroffen door het beeld van Anton, die een naakte vrouw portretteerde, poserend op een uitnodigend terras met in haar rechterhand een mondkapje.

Wie de Instagram-pagina van de accommodatie bezoekt, ziet dat de winnaar een opmerkelijk beeld heeft geschoten dat perfect bij het (corona)thema van dit jaar past. Andere kandidaten kozen voor meer traditionele foto’s, zoals van duikende blote jongedames vanaf een jacht of zonnige strandtaferelen. Weer anderen gaven de voorkeur aan kunstzinniger werk rond de thema's naakt en naturisme, maar moesten uiteindelijk de hoofdprijs van 300 euro aan cadeaus aan Anton laten.

Het naturistenhotel op het eiland is overigens alweer volop bezig om voor 2021 de 85 kamers vol te krijgen, waarin 161 gasten een heerlijk bloot verblijf in Griekenland wordt beloofd.

Lees ook:

Ophef rond blote borsten

Corona en reizen... een gevaarlijke combinatie?

Reactie toevoegen
Het vermelden van telefoonnummers en websites is niet toegestaan. Deze worden verwijderd.

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde