Clothing optional resort op Curaçao

4.3333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Clothing optional
Clothing Optional
Op een van de mooiste locaties van Curaçao, vlakbij de fantastische stranden en strandjes van de zuidwestkust, is mini-resort The Natural Curaçao geopend. Je kunt hier terecht in luxe vakantiebungalows die allemaal een adembenemend uitzicht hebben. The Natural Curaçao is 'clothing optional'. Bezoekers mogen dus zelf bepalen of ze naturistisch, of liever toch met badkleding willen zonnen en zwemmen. Om de rustige relaxte sfeer te waarborgen zijn kinderen onder de 16 jaar op The Natural Curaçao niet toegestaan.

Curaçao, in het Papiaments: Kòrsou, is een populair vakantieland binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Tot 10 oktober 2010 was het het grootste eiland van de Nederlandse Antillen. De hoofdstad en grootste plaats op het eiland is Willemstad. De stad wordt vanwege de 'Hollandse' architectuur ook wel het Amsterdam van het westelijk halfrond genoemd. De zo bekende gekleurde huizen kregen onlangs een opknapbeurt. Curaçao had in 2011 131.051 inwoners.

Het eiland is de naamgever voor de curaçaolikeur, die van oorsprong wordt gemaakt op het Caraïbische eiland.

Meer over naturisme in het naturismedossier van Puur op reis.

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde