Naar Sa Canova

4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Sa Canova op Mallorca
Sa Canova op Mallorca
Kort na onze primeur over Finca Sa Canova bezocht Puur op reis de eerste naturistische accommodatie op Mallorca. De boerderij met zwembad is gelegen op een landgoed van bijna 60 hectare in het zuidoosten van het Spaanse vakantie-eiland. Bijna overal op het immense terrein in de gemeente Campos kun je bloot zijn, en die ervaring willen we u natuurlijk niet onthouden. Uiteraard maken we ook een (geklede) fietstocht naar het nabijgelegen Es Trenc, het bekendste naaktstrand van Mallorca. Lees de ervaringen...

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde