Camping Politin niet meer naturistisch

3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Camping
puuropreis: camping Krk
Kroatië is weer een naturistencamping armer. Valamar's camping Politin heet vanaf dit jaar Camping Krk en is alleen nog maar bedoeld voor geklede campinggasten. Volgens de eigenaren kunnen  naaktrecreanten nog wel terecht op het naast de camping gelegen naturistenstrand, maar bloot op de camping is dus niet meer toegestaan.

 

Naast het uitkleden van de naturistische mogelijkheden wordt de nieuwe camping aangekleed met diverse viersterren voorzieningen. Kinderen en jongeren vinden er bij hun leeftijd passende clubs. Wellness en sauna's moeten bij hun ouders voor ontspanning zorgen. Daarnaast richt het management van de camping er zich ook op om het terrein eco-vriendelijker te maken.

 

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde