Bloot varen in Kroatië

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Vanaf augustus 2011 kunnen liefhebbers van naturistische cruises meevaren met eWaterways, een cruisemaatschappij uit Londen. De specialist in rivier- en kustcruises vaart dan voor het eerst met blote passagiers langs de kust van Kroatië. Het schip doet tijdens de zevendaagse tocht ook het eiland Rab aan, door touroperators vaak omschreven als het ‘eiland van de liefde’.

Andere eilanden waar het schip aanmeert zijn Molat, Olib en Mali Losinj. Volgens een woordvoerder van de cruisemaatschappij is eWaterways de eerste die naturistische cruises langs de Adriatische kust aanbiedt.

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde