Bondgirl zwemt zonder

3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Bondgirl Rosamund PikeGaat de naturistische lifestyle je nog een beetje te ver, maar hou je wel van een verfrissende duik in je blootje? Dan heeft Puur op reis een heuse Bondgenoot voor je ontdekt. Rosamund Pike, de Britse actrice uit de Bondfilm Die Another Day uit 2002, neemt niet alleen elke gelegenheid te baat om in de buitenlucht te zwemmen, ze doet dat ook steevast zonder badkleding.

 

“Ik ben geen nudist of exhibitionist, maar ik heb geen bikini”, bekent ze in een interview met Metro in Groot-Brittannië. “En als ik langs een meer of ander prachtig water kom, dan moet ik er gewoonweg in. Lekker in m'n blootje”.
Tot haar favoriete plekken behoren enkele meren in het Lake District, het nationaal park in het graafschap Cumbria in het noordwesten van Engeland. De actrice heeft echter ook prettige ervaringen aan een duik in een meer in het westen van Schotland, al was het water ijs- en ijskoud. “Daar filmden we voor Pride & Prejudice. Ik weet niet eens of je daar mocht zwemmen. Waarschijnlijk niet!”