Wales wil bloot badrecord

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

recordpoging
recordpoging
Naturisten, nudisten en andere bloteriken in South Wales gaan op zoek naar een wereldrecord. Daarvoor moeten op zondag 19 juni 2011 minstens 251 mannen en vrouwen tot hun middel naakt de zee in gaan. De organisatoren hopen ’s morgens vroeg, als het water lekker hoog staat, uiteindelijk 300 mensen uit de kleren te krijgen. Meedoen is niet alleen leuk en spannend, je steunt er ook nog een goed doel mee…


Iedere deelnemer aan de Midsummer Skinny Dip 2011 op een van de mooie naaktstranden van South Wales doneert een bedrag aan Marie Curie Cancer Care en de National Trust. De eerste organisatie staat ongeneeslijk zieke mensen en hun families bij, de ander zet zich in voor het behoud van het cultureel erfgoed in Groot-Brittannië, Wales en Noord-Ierland. Tijd en ruimte om mee te doen aan deze naakte duik? Schrijf je dan in via www.midsummerskinnydip.co.uk 
Meer weten over Wales? Lees onze reportage!

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde