Bloot op de glamping

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

glamping
glamping
Glamping is in. Niks primitief gedoe met een eenpitsgasstel, nee, lekker luxe op een camping met alle comfort van thuis, maar ook met het zo vrije gevoel dat je van kamperen krijgt. Zin om luxe te glamperen in je blootje? Dat kan sinds kort in de nieuwe luxe tenten die opgezet zijn op camping Bolding Way Holidays in North Norfolk (Groot-Brittannië). 


Volgens Ian Peeters, managing director van Go Camping Groot-Brittannië is naakt glamperen een uniek concept: "Het is een niche binnen een niche. Luxe genieten van een natuurlijke omgeving op een natuurlijke manier." Bolding Way is een kleine camping in een prachtig deel van North Norfolk met het naturistenzandstrand Holkham in de buurt. De glamping tenten zijn uitgerust door Go Camping en zijn voorzien van alle comfort.

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde