Franse naturistenterreinen in beeld

3.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

volleybal
volleybal
Puur op reis heeft weer een nieuwe special over naturisme in Frankrijk. In 2010 brachten we de Franse naturistische mogelijkheden in de regio's Côte Atlantique, Languedoc/Midi-Pyrénées, het binnenland van de Provence/Gard, Périgord/Limousin en Corsica in kaart. In de special van 2011, weer in samenwerking met Naturisme in Frankrijk, lees je een uitgebreide beschrijving van verschillende naturistische campings en terreinen. Onlangs toegevoegd: Riva Bella.

Alle accommodaties maakten bovendien een keuze uit een van de volgende speerpunten: omgeving (bergen, strand), wellness (spa, sauna, wellness) of activiteiten (wandelen, fietsen, varen).

Wat hebben we over naturisme in Frankrijk?

Heb je tips voor een terrein, streek of strand? Laat het ons weten!

Reactie toevoegen
Het vermelden van telefoonnummers en websites is niet toegestaan. Deze worden verwijderd.

Over naturisme

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

‘Naturisme is geen seksuele uitspatting’

Naturisten zijn gewone mensen die zich vrij willen voelen met respect voor elkaar, de natuur en de leefomgeving en die het lichaam de natuurlijkste zaak van de wereld vinden en niet iets om je voor te schamen, schrijft Johan van Knegsel, oud-bestuurslid van naturistenvereniging Solonat, in de brief van de dag in de Volkskrant.

Lees meer

Language

nlenfrde