Maak kennis met naaktrecreatie op 11 juni

1.7407407407407 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Strandwandeling-Puur Naturisme-Pixabay
Strandwandeling-Puur Naturisme-Pixabay

Mensen die niet bekend zijn met naturisme hebben vaak vragen als 'Mag ik kleren aan als het koud is', of 'Hoe gaat dat op een camping'? Vragen die we beantwoorden op Puur Naturisme maar die ook beantwoord kunnen worden op 11 juni tijdens de 'Kennismakingsdag Naturisme'. Die dag openen de naturistencampings in Nederland hun poorten voor iedereen die wel eens iets meer wil weten over naturisme en naaktrecreatie.

Je hoeft je niet vooraf aan te melden maar bent van 10.00 tot 17.00 uur welkom op de meeste campings/terreinen. Natuurlijk zijn de naaktstranden altijd geopend! Kijk op de site van NFN voor alle deelnemende campings en terreinen.
Nog even ten overvloede: op deze kennismakingsdag mag je bloot, maar het hoeft niet!

Wil je ook kennismaken met NFN? Op 11 juni is het kantoor aan de Vlasakkerweg 48 in Amersfoort geopend van 11.00 tot 15.00 uur.

Reactie toevoegen
Het vermelden van telefoonnummers en websites is niet toegestaan. Deze worden verwijderd.

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde