Rechter spreekt Zweedse blootloper vrij

0.63888888888889 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Buurvrouw belaagt blote buurman in ZwedenEen overwinning voor alle mensen die graag bloot in hun eigen woning willen rondlopen. Die conclusie trekt de advocaat van een Zweedse naturist, die door enkele buurvrouwen was aangeklaagd wegens… seksueel misbruik. Deze term wordt normaliter gebruikt als er sprake is van gedwongen fysiek contact, maar de aanklaagsters voelden zich door de blote buurman zo ongemakkelijk dat ze zo ver wilden gaan. De rechter heeft de man echter in het gelijk gesteld, meldt Planet Ivy.

De zaak werd aanhangig gemaakt door een buurvrouw, die met een zekere regelmaat een glimp van de blote man zou opvangen. Ook zou hij zich soms voor het raam bevredigen. De vrouw wist enkele buren zo ver te krijgen dat ook zij bij de politie aangifte deden. Voor de rechter eisten ze allemaal een schadevergoeding voor het hen aangedane leed.

De man werd echter volledig in het gelijk gesteld. Het masturberen kon ook niet worden bewezen omdat het raam van ’s mans appartement door een heg grotendeels aan het oog van de buren wordt onttrokken. De uitspraak was voor een van de vrouwen aanleiding om haar verklaring over masturbatie in te trekken; mogelijk had de man zich volgens haar alleen even in het kruis gekrabd…

Op dit artikel kun je niet (meer) reageren.