Hé, een blote 1 aprilgrap!

0.65 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Naakt en 1 april, het blijft een aanlokkelijke combinatie voor mensen die graag als lolbroek, grappenmaker of entertainer door het leven gaan. Zo kondigde Johan Vlemmix enkele jaren geleden aan dat hij bloot een nudistenbeurs in Nederland zou bezoeken, maar dat was natuurlijk een stevig aangeklede 1 aprilgrap van de BN’er.

Net als die van Han van der Horst in Dichtbij.nl van deze week. Onder de kop ‘Naaktrecreatie op de Westmolenstraat’ citeert hij uit het laatste nummer van ‘Vrij Leven, naturistisch maandblad’, waarin staat dat een bouwterrein aan deze straat in Schiedam voorlopig een terrein voor naaktrecreatie wordt. De Nederlandse Vereniging voor Naturisme, die ook het idee opperde, krijgt het beheer, aldus de schrijver. ‘Voor de bezoekers worden enkele faciliteiten ingericht, zoals een (ont)kleedruimte, kluisjes en een beschutte koffiehoek’.

Het college van B&W was meteen enthousiast over het plan en dus verricht wethouder Arie Wijten volgende week dinsdag om 14 uur de officiële openingshandeling, schrijft Van der Horst. En daar hoort dan natuurlijk de zinsnede bij: ‘hij wordt daarbij geassisteerd door enkele naturisten’. Jammer dan we een heel jaar moeten wachten om er achter te komen wat Han voor 2015 weet te verzinnen.

Op dit artikel kun je niet (meer) reageren.