's Werelds mooiste naaktstrand ligt in... Frankrijk

0.8695652173913 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

De mooiste 9 naaktstranden ter wereld
De mooiste 9 naaktstranden ter wereld
Zoveel mensen, zoveel zinnen. Maar voor TheRichest, naar eigen zeggen The World’s Most Entertaining Site, ligt bij het Franse Port Leucate het mooiste naaktstrand van de wereld. De winnaar wordt op de website vol cijferlijstjes vooral geprezen vanwege de ruimte: liefst 1500 meter strand, met zand van het fijnste soort. Leucate in de regio Languedoc-Roussillon kent bovendien een aantal naturistenresorts, waar bloot en naakt uiteraard heel gewoon zijn.

De nummer 1 uit Frankrijk wordt op de hielen gezeten door stranden uit Spanje en Amerika. Op 2 staat Playa Es Pregons Gran op Mallorca (Balearen), 3 is Haulover Beach in Florida (VS). Zes Europese stranden maken de top 9 compleet: Vera Playa (Spanje), Banana (Skiathos, Griekenland), Maspalomas (Gran Canaria, Spanje), Euronat (Frankrijk) en Plakias (Kreta, Griekenland).

Opvallende afwezigen in de lijst voor Puur Naturisme: Orient Bay (Sint Maarten) en Cala Saona (Formentera, Balearen). Maar waarschijnlijk heb jij een andere favoriet. Laat het ons weten!

 

Kijk op Puur op reis voor je vliegtickets

Kijk op Puur op reis voor je accommodatie

Reacties  
#1 vercammen 13-02-2015 15:35
voor ons is het mooiste naakt strand cantarijan beach in almunecar
een deel kledij en naakt
licht in een baai langs de baan malaga - almeria
foto's op internet te vinden
Citeer
#2 L.v. Dijk 18-02-2015 17:34
Als je niet genoeg geld voor 'n vakantie naar het buitenland hebt en toch naar 'n mooi strand wilt; het mooiste naaktstrand van nederland vind je volgens mij hier, daar kun je zo'n 3 kilometer in je blootje langs de zee wandelen ! je kunt natuurlijk ook gewoon ergens gaan liggen......

[censored]//[censored]naaktstrandje[censored]/noordholland/callantsoog/Callantsoog[censored]
Citeer
Reactie toevoegen
Het vermelden van telefoonnummers en websites is niet toegestaan. Deze worden verwijderd.

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde