Contact met Puur Naturisme

0.8695652173913 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
b_75_75_16777215_00_images_stories_logo200x200.pngNaturisme. Pure vorm van reizen, een way of life. Bewuster omgaan met jezelf en je omgeving, zonder strak keurslijf of starre regels. Puur! 
Op de website vind je nieuws, reportages, artikelen en achtergrondinformatie over alles wat te maken heeft met naturisme, in brede betekenis en in de ruimste zin. 
 

Mogelijkheden op Puur Naturisme

Breng je - nieuwe - reisbestemming, land, accommodatie of product onder de aandacht van een breed publiek. Dat kan op veel manieren, zoals reportages of specials. Daar komen ook altijd professionele foto's bij en, indien gewenst, een filmpje. Je kunt ook redactionele aandacht koppelen aan een banner, lezersactie of aanbieding.  

  • Banners:  Op de voorpagina, bij een artikel of reportage, op een van de secties wellness, eco of naturisme... de mogelijkheden zijn legio.
  • Kennisblogs:  Deel je kennis met de lezers!
  • Lezersreizen:  Een leuke reisaanbieding, speciaal voor de lezers van Puur Naturisme.
  • Op maat gemaakt:  Advertorials, artikelen, reportages en specials, we maken ze op maat. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.
  • Combinaties:  Banner en special? Link en logo? Lezersreis en banner? Alle combinaties zijn mogelijk.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0180-532912
Postbus 2074
2990 DB Barendrecht
 
De mensen achter Puur Naturisme:

De website is een initiatief van Madeleine van de Wouw en John de Graaff. Wij zijn ervaren journalisten, met expertise in wellness, eco en naturisme en vele jaren reiservaring. Onze expertise zetten we in voor Puur Naturisme, Puur op reis, maar ook voor andere digitale of papieren magazines.

Madeleine van de Wouw:
'Mijn interesse en ervaring als journalist inzetten voor een eigen internetmagazine, wat is er nou leuker dan dat. De techniek, de journalistiek, informatie overdragen en mijn passie voor reizen, het komt allemaal samen op Puur op reis.  

John de Graaff:
‘Na een carrière in de dagbladjournalistiek heb ik in 2009 de overstap gemaakt naar de toeristische journalistiek. Mijn passie is nu eenmaal reizen. Bijzondere plekken ontdekken en die plekken dan via mijn verhalen met anderen delen’.

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde