Bewoners Manhattan klagen over naakt in sauna

4.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Spa castle
Spa castle
Een aantal bewoners van het Ritz Tower, een van de meest luxe appartementengebouwen in Manhattan (New York), wil dat onmiddellijk wordt gestopt met de bouw van een nieuwe en luxe 'Spa' tegenover hun appartementen. De reden: het miljoenen kostende wellnesscomplex staat naakt gebruik maken van de sauna en faciliteiten toe. En dat is volgens de puriteinse bewoners een schending van de goede zeden.

Hoewel het bijna onmogelijk is dat de actievoerders ooit een glimp van een blote bil kunnen opvangen omdat de blote gasten in een speciale afgeschermde ruimte zullen relaxen, houden de bewoners vol dat hun schilderachtige uitzicht op de stad voor altijd ontsierd zal zijn mochten ze toevallig toch iets van de naakte lijven te zien krijgen.

Daarnaast claimen de bewoners dat het nieuwe dakterras op de Galleria Tower in strijd is met de 40 jaar oude bouwvoorschriften en beperkingen. Volgens de New York Post menen de bewoners dat de bouw ertoe leidt dat ze beperkt worden in  'onbeperkt licht, lucht, en uitzicht. Ondanks een rechtszaak gaat de bouw onverminderd door en naar verwachting gaat het enorme spacomplex nog eind van deze maand open.

De inwoners van Manhattan kijken in ieder geval reikhalzend uit naar de voltooiing van de luxe spa!

Reactie toevoegen
Het vermelden van telefoonnummers en websites is niet toegestaan. Deze worden verwijderd.

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde