Bloot fietsen oké, maar draag wel een helm...

4.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Blote fietser krijgt vreemde bekeuring
Blote fietser krijgt vreemde bekeuring
Onder invloed een stukje fietsen in je blootje? Kennelijk geen enkel probleem in Nieuw-Zeeland, zo ondervond een wielertoerist afgelopen zondag. Hij kwam er financieel gezien overigens niet helemaal zonder kleerscheuren vanaf: een agent verbaliseerde hem voor het niet dragen van een helm…

De blote wielertoerist reed volgens lokale media in Timaru toen agent Randel Tikitiki hem tot stoppen dwong. Die nam de naaktheid en het alcoholgebruik van de fietser voor lief, maar schreef wegens ‘roekeloos rijden’ wel een bekeuring uit voor het overtreden van de helmplicht.

Reactie toevoegen
Het vermelden van telefoonnummers en websites is niet toegestaan. Deze worden verwijderd.

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde