Bloot barbecueën? Draag bescherming!

4.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Schort voor blote kok/kokkin
Schort voor blote kok/kokkin
Naturisten hebben niet zoveel met iets aantrekken. Maar soms is het gewoon handig om iets te dragen, bijvoorbeeld omwille van de veiligheid. Neem de Naked Bacon Cooking Armor van J&D’s Foods, die voorkomt dat vetspetters tijdens het barbecueën schade aanrichten rond de schaamstreek van de blote kok of kokkin.

De beschermer bestaat uit een schaal van hard plastic, bedekt met schuim en vinyl. ,,Hiermee willen we niet alleen naturisten helpen, maar eigenlijk alle mensen die wel eens bloot in de keuken of rond de barbecue aan de slag willen,” zegt Justin Esch, een van de oprichters van het Amerikaanse bedrijf.

Angst onder Amerikanen

En dan is het goed dat er een Naked Bacon Cooking Armor is ontwikkeld. Want in een recente peiling van onderzoeksbureau Gallup zou volgens Esch 87 procent van de Amerikanen ‘meer bevreesd zijn voor persoonlijke schade tijdens het bakken van bacon dan voor klimaatverandering, de economie en Noord-Koreaanse cyberaanvallen bij elkaar’.

Bovendien is het dragen van de protector volgens hem een ongelooflijke ervaring.  Wie een Cooking Armor wil aanschaffen, moet wel even geduld hebben. Door alle internationale aandacht van de afgelopen dagen is het product momenteel uitverkocht.

Reactie toevoegen
Het vermelden van telefoonnummers en websites is niet toegestaan. Deze worden verwijderd.

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde