Naakte primeur voor Parijs: dineren in je blootje

1.1521739130435 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Dineren ©hans-pixabay

Na The Bunyadi in Londen en Innato op het Spaanse eiland Tenerife mag nu ook Parijs zich verheugen op een blote eetgelegenheid. Restaurant O’Naturel is te vinden in Rue de Gravelle 9, gelegen in het 12de arrondissement, westelijk van het Bois de Vincennes. De broers Mike en Stéphane Saada hebben in hun etablissement plek voor zo’n 40 gasten, die ook wel eens in hun blootje willen genieten van foie gras, lam, kreeft of een volledig veganistisch menu.

Op de vraag ‘waarom deze onderneming in hun geboortestad’ hebben de broers een betrekkelijk simpel antwoord. ,,Gewoon, omdat zoiets er in Parijs nog niet was”, was hun reactie op een vraag van het Franse Naturisme Magazine. In datzelfde artikel zeggen de twee zich in de eerste plaats te richten op naturisten, maar ze zien ook graag mensen binnenkomen die het naturisme willen ontdekken.

Om redenen van hygiëne zijn de 5 leden van de staf van O’Naturel altijd gekleed. De stoelen van de gasten hebben, eveneens vanuit hygiënisch oogpunt, een los kleedje dat na vertrek wordt verwijderd. Zin gekregen in een bloot diner in Parijs? Het restaurant is open van dinsdag tot en met zaterdag van 19.30 tot 23 uur. Een driegangenmenu van voorgerecht, hoofdgerecht en dessert komt op 59 euro. En ten slotte: uiteraard is er voldoende plek om je kleren veilig op te kunnen bergen, zodat je op deze bijzondere locatie in alle vrijheid kunt dineren. Puur Naturisme probeert op korte termijn een plekje te reserveren, dat zal duidelijk zijn…

vliegtickets.nl - airmiles 9-9-14

 

Reactie toevoegen
Het vermelden van telefoonnummers en websites is niet toegestaan. Deze worden verwijderd.