Frivool Parijs: karaoke zonder kleren

1.3095238095238 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Naakt karaoke bij O'Naturel, Parijs
Naakt karaoke bij O'Naturel, Parijs
Zin om eens lekker uit volle borst te zingen, in je blootje? Dan zou je zaterdag 17 maart eigenlijk naar Parijs moeten, om op te treden tijdens de Soirée Karaoke Nu in restaurant O’Naturel. Het enige blootrestaurant in de Franse hoofdstad biedt zangers en zangeressen die dag een podium van 19.30 tot 23 uur.

Ben je niet zo’n artiest of heb je die dag al iets anders, maar wil je wel eens graag de ambiance van O’Naturel ontdekken, dan is het evenement van woensdag 7 maart wellicht een idee. Die avond kun je er tussen 19.30 en 23 uur dineren in je slaap-outfit! Eten in je pyjama, onderbroek, slip of… bloot, het maakt niet uit. Voor beide evenementen moet je je vooraf wel even aanmelden, anders kom je het etablissement aan de Rue de Gravelle 9 in het 12de arrondissement niet in.

Reactie toevoegen
Het vermelden van telefoonnummers en websites is niet toegestaan. Deze worden verwijderd.

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde