Sea Nat: een oase van rust aan de Belgische kust

1.8095238095238 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Puur Naturisme
Puur Naturisme
Naturistisch vakantievieren kan in Sea Nat vakantielogies in België. De accommodatie bestaat uit een appartement van ongeveer 60m², met een slaapkamer, living met slaapbank, keuken en badkamer. Daarnaast kunnen gasten gebruik maken van de exotische tuin en het verwarmde zwembad (29°) met  rotsdouche van 36°. Genieten kun je ook op de verschillende terrasjes met tuinmeubilair en ligbedden.

De verschillende waterbronnetjes met de geur van lavendel, munt, curry en jasmijn doen je wegzweven als was je op een exotische bestemming. Ook in de omgeving is genoeg te doen. De zee en het strand, musea, winkels, restaurants en natuurgebied De Doornpanne zijn op fiets- en wandelafstand.  De Westhoek en Noord-Frankrijk met zijn pittoreske dorpjes en steden nodigen je uit om zijn rijke cultuur en geschiedenis te ontdekken. Kortom, Sea Nat is een oase van rust aan de Belgische Kust.

Informatie: Sea Nat, Molenwal 40, 8670 Oostduinkerke Koksijde.

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde