Lekker bloot op 7 wereldstranden

1.04 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

naaktstrandMooie zandstranden, schitterende baaitjes. Officiële plekken waar je naakt in de zon mag liggen of 'gedoogplekken'. We kunnen een eindeloze opsomming maken van de lekkerste plekken op aarde. We maken een keuze uit de vele tips die we tegenkomen, of die lezers ons sturen. De lijsten met naaktstranden zijn nog lang niet compleet, dus vul ze alsjeblieft aan met jouw tips en suggesties. Zo kunnen we allemaal genieten van een zonnige, blote zomer. Dit keer weer 7 mooie, bijzondere stranden. Een aantal zelfs onder de rook van een wereldstad!

 

Legaal op Gunnison Beach (New Jersey, VS)

In 1999 werd in New Jersey een wet aangenomen die het mogelijk maakt dat gemeenten en provincies alle soorten van het nudisme op staat of lokale stranden te verbieden. Omdat  [6] Gunnison Beach eigendom is van, en beheert wordt door de federale overheid valt het niet onder staats- of lokale regelgeving. Daarom is Gunnison, een paar mijl ten zuiden van New York, het enige legale naaktstrand in de staat en daarmee het grootste ‘clothing optional’ recreatiegebied aan de oostkust. Naast lekker in je blootje lopen heb je ook nog eens een fantastisch uitzicht op Brooklyn en de Verrazano Narrows Bridge. Het gebied trekt in de zomermaanden elk weekend zo’n 5000 naturisten.

Bloot op Morfa Dyffryn in Wales (GB)

Door veel naturisten en nudisten wordt Morfa Dyffryn in Wales omschreven als een van de beste naturistenstranden van Groot Brittannië. Het naturistsiche gedeelte is ongeveer een kilometer lang en ligt aan de noordkant van het lange strand tussen de plaatsen Barmouth en Harlec. Het is een prachtig zandstrand met fijn zand

Genieten op Bellevue Beach (Klapenburg, Denemarken)

Op zonnige dagen is heel naturistisch Kopenhagen te vinden op dit strand dat nog geen 10 kilometer ten noorden van de stad ligt. En natuurlijk weten ook naturisten van buiten Kopenhagen de weg naar het strand te vinden. Geniet mee op dit 700 meter lange strand waar je ook nog eens douches vindt!

Orient Beach, (Sint Maarten)

Het grootste naaktstrand in de Caraïben waar bloot ook elders geen probleem is, getuigen de borden “No Shirt, No Problem!”. Twee kilometer goudgeel strand, een warme zee... je zou van minder blij worden.

Baker Beach (San Fransisco, VS)

Het water van de Pacific is koud, maar de sfeer is warm op dit strand vlakbij het centrum van San Francisco. Geniet in je blootje op het noordelijk deel van Baker Beach van het uitzicht op het water, én op de Golden Gate brug.

Swanbourne Beach (Perth, Australië)

Het enige naaktstrand in Perth ligt ten noorden van het 'textielstrand' Swanbourne Beach.

Playa Es Pregons Gran op Mallorca (Spanje)

Een kleine baai met goudgeel zand. En is het er druk dan vindt je in de naastgelegen baaien ook altijd een prima plekje voor een naturistisch zonnebad. De baai ligt ongeveer 15 minuten lopen van het centrum van Colonia St. Jordi's.

Reactie toevoegen
Het vermelden van telefoonnummers en websites is niet toegestaan. Deze worden verwijderd.