Wie wil deelnemen aan schoolopdracht over naturisme?

3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
@TessadeGeus

We kregen een oproep van Tessa de Geus. Voor een schoolopdracht wil ze graag een documentaireserie maken over vrijheid en naturisten. In het kort legt ze uit waar het project over gaat en waarom ze de oproep graag wil plaatsen.

Tessa vertelt:
“In mijn fotografie ben ik heel erg bezig met het tonen van vrijheid en momenteel dus ook erg op zoek naar de ware betekenis van vrijheid. Hierbij blijkt dit uiteraard voor iedereen een andere betekenis te hebben.

Mijn betekenis

Mijn eigen ware betekenis van vrijheid is het naakt kunnen zijn in de natuur zonder oordeel van anderen. Dit is wat ik ook in mijn fotografie wil laten zien met als doel om andere mensen te helpen om vrijheid van uit een ander standpunt te bekijken, zaken bespreekbaar te maken en ook het doorbreken van taboes.

Wat ik wil doen

Vanuit mijn opleiding zijn we nu bezig met een documentaire over een subcultuur en aangezien mijn interesse hierin zou ik dit heel graag over het naturisme willen doen. Wat ik hierin wil laten zien is dus vooral de vrijheid. Verder ben ik erg benieuwd naar de verhalen, en motivatie die achter het naturisme zit en zou ik ook graag zelf willen ervaren hoe vrij het voor mezelf voelt. Vandaar dat ik graag hierover in gesprek wil gaan om op basis daarvan nog elementen aan de documentaire serie toe te kunnen voegen.

Wie ik zoek

Mensen die hierover hun ervaringen willen delen en het daarnaast goed vinden als ik een foto serie mag maken. De foto’s zelf worden in eerste instantie alleen getoond aan docenten en medestudenten en eventueel alleen op andere plaatsen na nadrukkelijke toestemming van de geportretteerde en indien dit niet gewenst is dan is dat uiteraard helemaal geen probleem. Ik wil hier graag heel open over zijn en accepteer geheel de wensen van de geportretteerde."

Email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie www.tessadegeus.nl.

Reactie toevoegen

Het vermelden van telefoonnummers en websites is niet toegestaan. Deze worden verwijderd.

Beveiligingscode
Vernieuwen