Alles uit op Jamaica

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

N-Resort JamaicaResorts met naaktstranden had je er al, maar wie een heuse naturistische accommodatie zocht liet Jamaica links liggen. Dat hoeft niet meer, want bij de havenplaats Falmouth aan de noordkust van het eiland is N-Resort geopend. De kleinschalige accommodatie ligt pal aan zee; sterker nog, sommige appartementen staan op het strand!


N-Resort is gebouwd in 12 blokken van elk 8 kamers, die rond het zwembad met waterglijbaan zijn gebouwd. Hier vind je ook een loungehoek, van waaruit je de azuurblauwe oceaan kunt zien. Relaxen kan ook elders op het complex: er zijn op verscheidene plekken ligbedden en hangmatten te vinden en je vindt er drie jacuzzi’s. Wie graag kookt, hij of zij kan leren om jerk te maken, de Jamaicaanse marinade of saus, die zo kenmerkend is voor de lokale keuken.

Amerikanen 

Het complex ligt op een halfuur rijden van de luchthaven van Montego Bay, die op nog geen twee uur vliegen van Miami (Florida) ligt. Vandaar dat er relatief veel Amerikanen naar N-Resort komen. En aangezien het naturisme in de Verenigde Staten niet zo’n familiegebeuren als in Europa, heeft de leiding van N-Resort besloten om alleen gasten van 18 jaar en ouder toe te laten.