Hotel voor naturisten op Rhodos

1.2678571428571 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Angel Club Hotel op Rhodos
Angel Club Hotel op Rhodos
Rhodos heeft naturisten steeds meer te bieden. Naast het naaktstrand van Faliraki heeft het Griekse eiland met het Naturist Angel Club Hotel ook een naturistische accommodatie. Het eenvoudige complex ligt om 20 autominuten van Rhodos-Stad en vlakbij de internationale luchthaven.

 

Het hotel beschikt over een omsloten tuin met zwembad, terrassen met ligbedden en parasols. In de directe omgeving is een kiezelstrand, maar veel gasten kiezen ervoor om met de auto 15 minuten te rijden naar het naturistenstrand van Faliraki.
Rhodos is een geliefd vakantie-eiland, mede vanwege het zonzekere klimaat. Een interessante excursie is een boottocht naar Marmaris in Turkije. Het Angel Club Hotel is te boeken via Euronature.

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde