Naturisme op ANWB Outdoor en Kampeerdagen

4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Tent
Tent
De ANWB Outdoor en Kampeerdagen zijn de traditionele start van het buitenseizoen. NFN is dit jaar voor het eerst op dit evenement aanwezig om bezoekers op een leuke en toegankelijke manier te informeren over naaktrecreatiemogelijkheden en naturisme.

Je vindt NFN op het buitenterrein met een prachtige grote tent waar je onder andere NFN-brochures, folders van campings, gidsen en hamamdoeken kan verkrijgen. Je kan je ‘bloot’ laten vereeuwigen met behulp van het cartoon-fotobord en de kinderen kunnen zich lekker vermaken in de zandbak.

Werelden

Nieuw op de beurs is de ‘wandeling door drie werelden’ waarin Outdoor, Kamperen en Fietsen extra belicht worden. Daarnaast zijn er diverse activiteiten, workshops en optredens voor jong en oud. Laat je verrassen en inspireren voor het nieuwe buitenseizoen.

Op de ANWB Outdoor en Kampeerdagen vind je:

  • Uitgebreide tentenshow
  • Vouwwagens, caravans, campers en kampeeraccessoires
  • Informatie over kampeerbestemmingen
  • Nieuw: beurs gebruikte caravans en vouwwagens
  • Workshops, optredens en kinderprogramma’s

Nieuw op de beurs de mogelijkheid je caravan of vouwwagen tijdens het evenement te verkopen.  De caravans en vouwwagens op de beurs zijn door ANWB keurmeesters gecheckt en voorzien van een keuringsrapport.

Op zaterdag 12 en zondag 13 april, van 10.00 tot 17.00 uur in Ouderkerk aan de Amstel.

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde