Maak kennis met naaktrecreatie!

2.8333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Met een neerslagkans van 50 procent en een westelijke wind van kracht 3 is het zondag niet echt topzomerweer. Aan de andere kant: met 40 procent kans op zonneschijn en een middagtemperatuur tussen 20 en 22 graden hoeft niets je te weerhouden de Open Dag Naaktrecreatie te bezoeken. Per slot van rekening mag je tussen 10 en 17 uur op de terreinen al je kleren uittrekken, verplicht is het uiteraard niet.

De open dag van zondag 28 juni is bedoeld voor iedereen, die eens een kijkje wil nemen op een naturistenterrein. Menigeen heeft er wel van gehoord, en er ook wel een mening over gevormd, maar gekeken… dat is er steeds bij ingeschoten. Zondag kan alles worden recht gezet, zullen we maar zeggen. De open dag valt overigens samen met de Wereldnaturistenweek, waarin wereldwijd extra aandacht wordt gegeven aan naturisme en naaktrecreatie.

Bekijk de lijst van de deelnemende terreinen

Reactie toevoegen
Het vermelden van telefoonnummers en websites is niet toegestaan. Deze worden verwijderd.

Over naturisme

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

‘Naturisme is geen seksuele uitspatting’

Naturisten zijn gewone mensen die zich vrij willen voelen met respect voor elkaar, de natuur en de leefomgeving en die het lichaam de natuurlijkste zaak van de wereld vinden en niet iets om je voor te schamen, schrijft Johan van Knegsel, oud-bestuurslid van naturistenvereniging Solonat, in de brief van de dag in de Volkskrant.

Lees meer

Language

nlenfrde