Bloot zwemmen ontdekken in Maassluis

0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Bloot zwemmen in Dol-fijn
Bloot zwemmen in Dol-fijn
Voor wie altijd met badkleding zwemt, maar best wel eens zou willen weten hoe het is om bloot door het water te gaan, heeft Puur Natuur een oplossing. De naturistische zwemvereniging heeft zondag 13 oktober in Maassluis een open zwemmiddag georganiseerd, waar een ieder gratis kan kennismaken met bloot zwemmen.De open dag wordt gehouden in sport- en recreatiebad de Dol-fijn, gelegen aan de Sportlaan 8 in Maassluis. Het zwembad staat anderhalf uur ter beschikking aan de naturistische zwemvereniging Puur Natuur, van 16.15 tot 17.45 uur.


 

Over naturisme

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

‘Naturisme is geen seksuele uitspatting’

Naturisten zijn gewone mensen die zich vrij willen voelen met respect voor elkaar, de natuur en de leefomgeving en die het lichaam de natuurlijkste zaak van de wereld vinden en niet iets om je voor te schamen, schrijft Johan van Knegsel, oud-bestuurslid van naturistenvereniging Solonat, in de brief van de dag in de Volkskrant.

Lees meer

Language

nlenfrde