Naakt is gewoon bloot

0.9375 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Door de campagne van de NFN, de Naturisten Federatie Nederland, durven meer mensen er voor uit te komen dat ze naturist zijn. Dat blijkt althans uit de poll die is gehouden op www.naaktisgeen.nu. In Nederland recreëren ruim twee miljoen mensen regelmatig in hun blootje: bezoek aan naaktstrand, sauna, zwembad of naturistenterrein. Niet iedereen die bloot recreëert is echter naturist of aangesloten bij de NFN. Lees het antwoord op veelgestelde vragen over naturisme in het dossier ‘naturisme’ van Puur op reis. Nieuws over naturisme in Nederland en Europa.

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde