Naakt kijken naar naakten

1.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

In Museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam is naakt niet ongewoon; bekijk hiervoor bijvoorbeeld werken van Auguste Rodin of Aristide Maillol. Bewegende naakten zijn er echter een bijzonderheid, zo bleek recentelijk. Voor een aflevering van Boijmans TV wandelden leden van de Nederlandse naturistenverenigingen DNSV Goed Af, NAVAH en Hellevoetsluis (NVH) bloot door de zalen.

Ze spraken in de betreffende aflevering onder meer over schaamte. Meekijken naar bloot? De tentoonstelling vond plaats in 2010. 
Boijmans van Beuningen scoort hoog als het gaat om bijzondere presentaties en staat niet voor niets in de top 50 van best bezochte attracties in 2010. De Efteling staat op de eerste plaats. Lees het artikel over deze top 50.

Frankrijk is het nummer 1 land voor naturistische vakanties, op de voet gevolgd door Kroatië. Puur op reis zette de Franse naturistenterreinen en Franse naturistenstranden  overzichtelijk bij elkaar. Ook in Kroatië kun je bloot. Lees de reportage over Koversada . Liever naar de Canarische eilanden?