Douwe Bob gaat naakt

0.95 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

puur naturisme
puur naturisme
Dat je in Zweden ook heerlijk in je blootje in een meer kunt springen, bewijst zanger Douwe Bob. De Nederlandse vertegenwoordiger op het songfestival in Zweden sprong woensdag in Adamskostuum het water in en plaatste een foto daarvan op Twitter en Instagram met het bijschrift "All out, all in! #lovemylife #lovesweden #slowdown #teamdouwe". 

De gespierde bilpartij viel erg in de smaak bij het 'Team Armenië' en de kunstafdeling van Avrotros liet weten nog een naaktmodel te zoeken. Dat Douwe Bob niet bang is voor een beetje bloot blijkt ook uit de nieuwe tattoo die op zijn arm werd gezet: een naakte zeemeermin genaamd Frida. Vandaag, zaterdag, is in het centrum van Stockholm een speciale kroeg voor de zanger van 'Slow Down' geopend. Hij roept iedereen die in de buurt is op vooral langs te komen.

Reacties  
#1 marianne 08-05-2016 16:49
Helaas zaterdag weer naar nl teruggevlogen. Nu heerlijk op het naaktstrand van Oostkapelle :-)
Citeer
Reactie toevoegen
Het vermelden van telefoonnummers en websites is niet toegestaan. Deze worden verwijderd.

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde