Steeds minder naaktstranden?

4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Zilverstrand
Zilverstrand
Gedoe rond het Deltse Hout; het naaktstrand in Vuren; het voormalige naaktrecreatiegebied Zilverstrand in Almere. Om maar eens een paar voorbeelden te noemen.En geregeld horen we ook van naturistencampings die sluiten of textielcampings worden. Kortom,.het lijkt wel of er steeds minder mogelijkheden komen voor naaktrecreatie of naturistische vakanties. Of dat er steeds moeilijker over gedaan wordt. Ben jij het daar mee eens, of vind je dat het wel meevalt? We zijn benieuwd naar je mening.

Reacties  
#1 Jo 10-06-2014 17:01
Soms lijkt het wel of we in ons Apenlandje terug in de tijd gaan i.p.v vooruit t.o.v het Naturisme.Wat is er toch zo erg aan!?
Moeten wij onze kleren aanhouden omdat er een aantal infantiele personen zijn die er lol in scheppen om Naturisten dwars te zitten? Ik ben Naturist in Hart en Nieren, en al staat geheel Nederland op zijn kant ik zal het nooit en never naast me neer leggen of verbloemen.
Bij deze: TRIOMF VOOR ALLE NATURISTEN!
Blote Groetjes uit Valkenburg. [L]
Citeer
#2 Mark den Houting 22-06-2014 15:57
Deze ontwikkeling hebben we, denk ik, te danken aan de vertrutting (lees preutser worden)van oa de Nederlanders. De oorzaak ligt in de reclameuitingen en programma's in de media. Iedereen moet er volgens de "norm" uitzien anders hoor je er niet bij.En dat erbij horen, moeten we volgens die programma's en uitingen vooral willen.
Citeer
Reactie toevoegen
Het vermelden van telefoonnummers en websites is niet toegestaan. Deze worden verwijderd.

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde