Grottamiranda, nieuw naturistenresort in Zuid-Italië

1.59375 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

In het hart van de regio Apulië, in het zuidoosten van Italië, ligt tussen de Adriatische en Ionische Zee en ver weg van het massatoerisme het nieuwe naturistenresort Grottamiranda. In deze charmante familie-accommodatie van Martine en Pierre, Franse naturisten met een passie voor Italië, staan ontspanning, sport en cultuur centraal. Grottamiranda is het eerste naturistenresort in Italië zonder kampeerfaciliteiten.

Culturen samenbrengen

Het resort is opgezet, en wordt gerund, volgens naturistische principes en ethiek. Martine en Pierre proberen er vooral Italiaanse en Franse culturen samen te brengen door een unieke sfeer te creëren en hun gasten een idyllische naturistenvakantie te laten beleven.

De karakteristieke appartementen met gewelfde plafonds zijn geschikt voor 2 tot 6 personen, dus ideaal voor gezinnen. Ze zijn gebouwd in een elegante Masseria (een typische oude boerderij, te midden van honderd jaar oude olijfbomen). Elk appartement wordt om de dag schoongemaakt en beschikt over gratis draadloos internet, tv en strand- en badhanddoeken. Het resort heeft ook een groot zwembad, met diverse sportfaciliteiten. Pierre en Martine kunnen bovendien Italiaanse kooklessen geven, zodat je de keuken van dit prachtige gebied leert kennen.

Ontdek de regio op een Vespa!

Je kunt naturistische zeiltochten maken op de Adriatische Zee en, heel leuk, de omgeving ontdekken op een Vespa of in een vintage Italiaanse auto! Het resort ligt dicht bij het naaktstrand en het nationale park van Torre Guaceto, dat kleinschalige visserij en een prachtige wilde flora en fauna kent. De regio Apulië (Puglia in het Italiaans) zelf is doordrenkt met cultuur en erfgoed, met inbegrip van Lecce (‘Het Florence van het Zuiden’) en het opmerkelijke Castel del Monte.

Grottamiranda is bereikbaar via de luchthavens van Bari en Brindisi. Pierre en Martine regelen op verzoek een pendeldienst naar de luchthaven, autoverhuur en wegenkaarten.

 

Reactie toevoegen

Het vermelden van telefoonnummers en websites is niet toegestaan. Deze worden verwijderd.

Beveiligingscode
Vernieuwen