Blootpromotie via filmpjes en Facebook

4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Naaktrecreatie ©puurnaturisme
Naaktrecreatie ©puurnaturisme

Video's bekijken van naturistenterreinen om te ontdekken hoe lekker bloot recreëren kan zijn en in een digitale community meepraten over topless. Gedwongen door de coronamaatregelen kiest NFN BlootGewoon dit jaar voor blootpromotie via filmpjes en Facebook. De traditionele Open Dag Naaktrecreatie van 7 juni wordt vervangen door een videobeleving, de Nationale Toplessdag van 21 juni wordt een Facebookruimte waar vrouwen kunnen praten hoe het is om zonder bovenstukje te zonnen, zwemmen of recreëren.

Traditiegetrouw zetten in het voorjaar veel naturistencampings en -verenigingen in ons land letterlijk de deuren wijd open om belangstellenden een inkijkje te bieden in het naturisme. Vanwege de coronamaatregelen is dat dit jaar echter niet mogelijk. De NFN heeft daarom gekozen voor een virtuele Open Dag Naaktrecreatie.

Zijn we preutser geworden?

Naturistenverenigingen is gevraagd zich willen te voorstellen via korte video’s. Op die manier kunnen belangstellenden op afstand een beeld krijgen van de campings en verenigingen; in de woorden van de organisatoren ‘een laagdrempelige manier om kennis te maken met naturisme’. Zeker veertig blootlocaties doen mee aan de virtuele dag naaktrecreatie. Korte video's van deze terreinen kun je zondag 7 juni bekijken op de website van BlootKompas!

Ook de Nationale Toplessdag, normaliter een zondag waarop promotie plaatsvindt op een Nederlands strand, is dit keer van de baan. Het alternatief voor 2020 is een digitale community op Facebook, speciaal voor vrouwen. Zij kunnen er vrijelijk praten over topless zonnen en discussiëren over waarom wel of waarom niet (meer). Zijn we bijvoorbeeld preutser geworden?

Meer lezen over toerisme en corona?

Vakantie in eigen land is hot

Vakantie boeken in 2020: ja of toch (nog) niet?

Deze zomer toch naar Frankrijk

Coronacrisis: updates voor reizigers

Toch een zomervakantie in Spanje?

 

Meer lezen over blootvakanties?

Meevaren op de Big Nude Boat

Vrijheid in Vera

Rust, ruimte, El Zorro

En hier zwom de koning bloot!

Reactie toevoegen
Het vermelden van telefoonnummers en websites is niet toegestaan. Deze worden verwijderd.

Over naturisme

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

Naturisme, nudisme… bloot zijn is gewoon

O help, loop je dan echt de hele dag in je blootje? Hoe gaat dat dan? Kun je dan wel met goed fatsoen naar mensen kijken? Is dat niet extra prikkelend? En is het wel hygiënisch? We schreven al meerdere artikelen over naturisme, nudisme en het gewoon zijn van het bloot zijn. Maar er zullen, vooral bij mensen die er niet (zo) bekend mee zijn, vast nog wat vragen of vooroordelen over naturisme/nudisme.

Lees meer

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Petitie om bloot uit de taboesfeer te halen

Al in 2016 is er een handtekeningenactie gestart om ‘bloot’ uit de taboesfeer te halen. Op Twitter is de actie door de AANR (American Association for Nude Recreation) nieuw leven ingeblazen. Waar gaat het om?

 

Lees meer

Naturisme: veelgestelde vragen én het antwoord

Moet je altijd bloot lopen op een naturistenterrein? En hoe zit dat met pubers die niet (meer) bloot willen? Mag je elkaar wel knuffelen? Allemaal vragen die je kunt hebben wanneer je voor de eerste keer een naturistenterrein wilt bezoeken. Puur Naturisme helpt een handje en zet de 14 meest gestelde vragen over naturisme op een rij. Met de antwoorden natuurlijk.

Lees meer

Language

nlenfrde